Een nieuwe baan bij onze nieuwste winkel

Albert Heijn Velperweg

Solliciteren is binnen 5 minuten gefixt. Hoe lekker is dat?

Vacatures

Bijbaan

Vulploegmedewerker

Als vulploegmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er verzorgd uitziet en dat de producten netjes worden gevuld.

Bijbaan

Caissière

Als caissière zorg je ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt en dat de klanten met een goed gevoel de winkel uitgaan.

Bijbaan

Verkoper

Als Verkoper bij Albert Heijn ben je werkzaam op de bedieningsafdelingen kaas & vleeswaren, brood of groente & fruit. Je wordt op deze gebieden dan ook een specialist en kunt er van alles over vertellen. 

Bijbaan

Kwaliteitsmedewerker

Als kwaliteitsmedewerker zorg je er samen met je collega’s van de verschillende afdelingen voor dat de winkel schoon en veilig is. Voor klanten en voor iedereen die er werkt.

Verkoper

Als Verkoper bij Albert Heijn ben je werkzaam op de bedieningsafdelingen kaas & vleeswaren, brood of groente & fruit. Je wordt op deze gebieden dan ook een specialist en kunt er van alles over vertellen. Klanten verwachten van jou productkennis en het beste advies. Zo leer jij bijvoorbeeld welke kaas geschikt is voor de kaasfondue, welk brood glutenvrij is of wat de groenten zijn van dat seizoen. Dit alles geserveerd met een brede glimlach 🙂 Voor deze functie moet je het leuk vinden om mensen te helpen en om alles over jouw producten te weten.
Voor- en achternaam
dag-maand-jaar
Inclusief huisnummer
Upload jouw CV of een ander relevant bestand. Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Geef hieronder je beschikbaarheid aan. Tip: houd CTRL ingedrukt om meerdere dagdelen te selecteren.